Smart skoskab med vippelåger, 105x24x83 cm, hvid

1.299 kr.

Optimer din opbevaringsplads med vores smarte skoskab med vippelåger. Perfekt til enhver bolig med plads til op til 20 par sko.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101471373604 Kategori:

Dette smarte skoskab med vippelåger er den perfekte løsning til dig, der ønsker at organisere dine sko på en stilfuld og praktisk måde. Skabet er designet i en elegant hvid farve og har en rummelighed, der giver plads til opbevaring af op til 16 par sko. Med sine mål på 105x24x83 cm passer skabet nemt ind i de fleste rum og giver dig mulighed for at holde gangarealerne ryddelige og velorganiserede.

Skoskabet er fremstillet i holdbart MDF-materiale med en hvid melaminbelægning, der sikrer lang holdbarhed og en stilfuld finish. De praktiske vippelåger gør det let at åbne og lukke skabet, samtidig med at det giver en glidende og elegant åbningsmekanisme. Skabet leveres med skruer til at fastgøre det på væggen, hvilket sikrer stabilitet og sikkerhed, selv når det er fuldt læsset med sko.

Med fire justerbare rum kan du nemt tilpasse skabet til dine behov og organisere dine sko efter sæson, farve eller stil. Den maksimale belastning på 100 kg giver dig mulighed for at opbevare ikke kun sko, men også tasker, hatte og andre accessories uden bekymringer. Med en vægt på 28 kg er skabet solidt og pålideligt, og du kan være sikker på, at det vil holde dine sko sikkert opbevaret i lang tid.

Med dette smarte og stilfulde skoskab med vippelåger kan du skabe orden og elegance i dit hjem samtidig med at have alle dine sko lige ved hånden. Lad skabet blive det centrale element i din indretning og nyd den praktiske og æstetiske værdi, det tilfører dit hjem. Invester i kvalitet og funktionalitet med dette skønne skabsmøbel, der vil gøre hverdagen lidt mere organiseret og stilfuld i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smart skoskab med vippelåger, 105x24x83 cm, hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.