Stilfuldt skoskab med 2 rum, vippefunktion, skandi-stil, 80x25x108 cm, hvid

1.299 kr.

Få orden i skoene med dette smarte skoskab i skandinavisk design med dobbelt rum og vippefunktion. Perfekt til en organiseret entré.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101303433548 Kategori:

Det stilfulde skoskab med 2 rum, vippefunktion og en skandi-stil er det perfekte tilbehør til ethvert hjem, der værdsætter både funktionalitet og æstetik. Med en størrelse på 80x25x108 cm passer dette skoskab perfekt ind i ethvert rum og tilbyder en praktisk løsning til opbevaring af dine sko.

Det elegante hvide finish på skabet giver det et rent og moderne udseende, der passer perfekt til enhver indretning. Skabsdørene har en smuk vippefunktion, der gør det let at få adgang til dine sko uden at fylde for meget plads i rummet. Den skandinaviske inspirerede stil skaber en følelse af ro og harmoni og tilføjer et strejf af elegance til dit hjem.

Skabet er fremstillet af holdbare materialer som MDF og PB, der sikrer en lang levetid og holdbarhed. Vægten på 25,4 kg gør det nemt at flytte skabet rundt efter behov, og den testede kvalitet garanterer, at det vil kunne opfylde dine behov i mange år fremover.

Med dette stilfulde skoskab kan du organisere dine sko på en elegant og praktisk måde samtidig med, at du tilføjer et strejf af skandinavisk charme til dit hjem. Lad dine sko få det hjem, de fortjener, med dette smukke skabs elegante og funktionelle design. Gør dit hjem komplett med dette stilfulde skoskab, der er mere end bare et opbevaringsmøbel – det er et kunstværk i sig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stilfuldt skoskab med 2 rum, vippefunktion, skandi-stil, 80x25x108 cm, hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.