,

Væghængt skoskab 4 stk. 60x18x60 cm konstrueret træ sort

418 kr.

Optimer din opbevaringsplads med vores væghængte skoskab. Fremstillet af holdbart træ, elegant design og perfekt til små rum. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800010719832 Kategorier: ,

Dette væghængte skoskab i sort konstrueret træ er den perfekte løsning til at holde dine sko organiserede og inden for rækkevidde. Med et elegant og moderne design vil dette skoskab ikke blot være en praktisk opbevaringsløsning, men også en stilfuld tilføjelse til dit hjem.

Skoskabet måler 60x18x60 cm og har plads til op til 4 par sko. Den væghængte konstruktion giver dig mulighed for at maksimere pladsen i dit hjem og skabe en mere organiseret atmosfære. Du vil ikke længere behøve at lede efter de rigtige sko, da de vil være let tilgængelige i dette skoskab.

Med 2 vippehylder kan du nemt opbevare sko, støvler og hjemmesko i forskellige størrelser og typer. Den smarte og funktionelle indretning af skabet gør det nemt at holde styr på dine sko og undgå rodede bunke i gangen eller entréen.

Det sorte konstruerede træ giver skoskabet et stilfuldt og holdbart udseende, der vil passe perfekt til enhver moderne eller minimalistisk indretning. Skabet er let at montere på væggen og vil skabe et rent og luftigt udtryk i dit hjem.

Med dette væghængte skoskab vil du ikke blot løse dine opbevaringsproblemer, men også tilføje et strejf af elegance og stil til dit rum. Gør dig klar til at sige farvel til rodede og uorganiserede skosamlinger og byd velkommen til en mere struktureret og æstetisk tiltalende indretning med dette praktiske og smukke skoskab i sort konstrueret træ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Væghængt skoskab 4 stk. 60x18x60 cm konstrueret træ sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.